Jan 19, 2013 - Veterinary courses    1 Comment

PROVOCĂRI ÎN MEDICINA FELINELOR MARI

Evenimentul va avea loc vineri, 21 octombrie 2011, incepand cu ora 08.00, la Hotelul Golden Tulip Times din Bucuresti, sala Panorama.

La seminar vor vorbi si patru medici romani cu experienta: Dr. Alexandru Vitalaru, de la Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti, Dr. Dan Lescai, sef de clinica la Spitalul veterinar Salvavet – Ilioara, Dr. Anca Tomescu, director VIER PFOTEN Romania, si Dr. Cornel Stoenescu, medic veterinar la VIER PFOTEN Romania.

Seminarul, organizat in colaborare cu Colegiul Medicilor Veterinari si Asociatia Medicilor Veterinari, se adreseaza medicilor care lucreaza sau colaboreaza cu gradinile zoologice din Romania, dar si celor care sunt pasionati si vor sa aprofundeze medicina felinelor exotice.

Nume consacrate ale medicinei veterinare internationale vor veni la Bucuresti, pe 21 octombrie, pentru a impartasi colegilor romani experienta lor si cele mai noi metode de tratament, in cadrul seminarului Provocari in medicina felinelor mari, organizat de VIER PFOTEN Romania.

Dr. med. vet. Katja Koeppel, senior veterinar la gradina zoologica din Johannesburg, Prof. Chris Walzer, profesor la Research Institute of Wildlife Ecology din Viena, Dr. Amir Khalil, veterinar sef la Vier Pfoten International, si Dr. Bogdan Aminkov, profesor la Facultatea de medicina din Sofia, vor tine prelegeri despre anestezia felinelor mari, metode contraceptive in gradinile zoologice, nutritie si patologie.

Dr. AlexandruVitalaru este asistent la Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti, catedra obstetrica-ginecologie. A participat la numeroase seminarii stiintifice si congrese ale profesiei, unde a sustinut peste 20 de lucrari stiintifice pe teme legate de patologia reproductiei si biotehnologii de reproductie.El va sustine o prelegere cu tema Managementul reproductiei la felinele salbatice.

1 Comment

  • Un articol care intereseaza toti iubitorii de animale.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!