Jan 19, 2013 - Veterinary courses    No Comments

SOLUȚII PENTRU RECUPERAREA POST OPERATORIE ÎN AFECȚIUNI CHIRURGICALE MAJORE 2

Dr. Vet. Alexandru Vitalaru, un medic cu o carte de vizita impresionanta, va sustine prelegerea principala a acestui seminar. I se va alatura Dr. Vet  Anca Tomescu, coordonator al proiectului Animale fara Stapan al Fundatiei VIER PFOTEN, care va vorbi de experienta sa de mai bine de 12 ani in munca din cadrul proiectului.

Seminarul se adreseaza atat medicilor veterinari cat si studentilor la facultatea de Medicina Veterinara. Participarea se face pe baza de inscriere, pe site-ul educational.vier-pfoten.ro.

Taxa de participare este de 130 de ron pentru medicii veterinari si de 100 de ron pentru studentii la facultatea de Medicina Veterinara.

Medicii veterinari acumuleaza in urma participarii la conferinta 15 credite oferite de Sistemul National de Pregatire Continua, iar studentii obtin o diploma de participare.

Fundatia VIER PFOTEN  este puternic implicata in actul educational din Romania, atat prin proiectul la nivel national “Copiii invata sa protejeze animalele”, cat si prin conferintele si seminariile organizate de-a lungul timpului pe teme din domeniul medicinei veterinare, etologiei, conservarii speciilor sau terapiei asistate de animale.

Seminarul continua seria de prezentari educationale in domeniul veterinar initiata in 2010 cu conferinta “Patologie si Etopatologie la Ursi” si continuata, in 2011, cu conferinta “Provocari in medicina felinelor mari”.

Pentru mai multe informatii si inscriere: http://educational.vier-pfoten.ro/

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!